| Pusat Khidmat Pelanggan

bagaimana boleh kami bantu anda?

Search

Tawaran Terhad

  1. Bergantung kepada promosi semasa anda membuat tempahan, hadiah sagu hati yang diberikan berubah mengikut tempoh promosi dari segi bentuk, nilai dan kuantiti.
  2. Pelanggan tidak dibenarkan memilih atau memohon sebarang variasi dari segi bentuk dan kuantiti. Kos dan pemilihan hadiah sagu hati adalah diatas tanggungan Qurbanaid dan tidak akan dicas kepada pelanggan.
  3. Sebarang promosi, tawaran terhad serta hadiah percuma adalah terhad kepada waktu yang telah ditetapkan ataupun sementara stok masih ada.
  4. Imej yang dipaparkan di dalam promosi adalah untuk tujuan ilustrasi sahaja. Qurbanaid tidak menjamin ketersediaan stok hadiah promosi untuk penghantaran segera.
  5. Qurbanaid berhak membuat perubahan hadiah tanpa sebarang notis. Qurbanaid boleh menukar hadiah yang di iklankan dengan hadiah yang lain yang sama nilainya untuk tempahan yang didaftarkan di dalam waktu promosi.
  6. Sekiranya terdapat sebarang kelewatan ketersediaan stok, situasi yang tidak dijangka, Qurbanaid berhak menangguhkan proses penghantaran parcel.
  7. Sebarang permintaan tambahan hadiah akan dikenakan caj tambahan mengikut harga unit.
Hubungi Qurbanaid
1
Untuk sebarang pertanyaan, klik sini.
Scan the code
Assalamualaikum, boleh kami bantu anda?