| Pusat Khidmat Pelanggan

bagaimana boleh kami bantu anda?

Search

Negara pelaksanaan

  1. Qurbanaid memulakan operasi sejak tahun 2014 dan sehingga kini telah berjaya menyediakan jaringan bekalan haiwan sembelihan untuk ibadah qurban dan aqiqah dengan komuniti musilim dan fakir di 19 buah negara.
  2. Qurbanaid juga mula menubuhkan beberapa pusat transit dan sembelihan sendiri di beberapa buah negara seperti kemboja dan bangladesh.
  3. Kuota untuk kuantiti agihan haiwan qurban dan aqiqah disusun sepanjang tahun untuk memastikan bekalan dapat memenuhi permintaan. Qurbanaid juga memastikan agihan tidak tertumpu dan berlebihan untuk sesebuah komuniti/lokaliti sehingga menyebabkan lambakan serta pembaziran.
  4. Disebabkan itu, lokasi pelaksanaan ibadah anda akan ditetapkan secara rawak oleh sistem pengurusan untuk mengelakkan pelanggaran kuota, ketidakseimbangan agihan dan perancangan. Qurbanaid tidak membenarkan pelanggan memilih lokasi pelaksanaan sendiri.
  5. Lokasi pelaksanaan ibadah akan dimuat naik di dalam pautan laporan status tempahan anda sebaik sahaja ia ditetapkan. Qurbanaid berhak mengubah tempat pelaksanaan di saat akhir tanpa sebarang notis disebabkan keadaan yang mungkin tidak dapat dielakkan.
Hubungi Qurbanaid
1
Untuk sebarang pertanyaan, klik sini.
Scan the code
Assalamualaikum, boleh kami bantu anda?